1 Şubat 2013 Cuma

Yeni Bir Mim


Blogum açıldıberi 2. mimim oluyor. Bu mim sevgili Bahar bacıt'dan geldi. Kolları sıvayıp yazmaya başlayalım. Bakalım neler sormuş?
Haydi Bismillah!


 1) İlk aşkınız bugün karşınıza dikilse ilk söyleyeceğiniz kelime ne olurdu?
Bi git allasen! (Geçmişe mazi yenmişe guzu derler.)

 2) Kalabalık bir ortamda gülerken hiç ummadığınız garip bir ses çıkartırsanız ne yaparsınız?
Garip sesin ne olduğuna bağlı. Bozuntuya vermem ya da daha çok gülerim. Zaten gülerken umumiyetle garip sesler çıkardığım olur. Hohahahha diye ayı misali güldüğüm için belki. Gülme konusunda kendimi hiç kısıtlamam.  İsmimi bilmeyen hastalar "Çok gülen doktor." şeklinde betimlerler beni. Çok gülmek lazım.

 3) Dolmuş / Otobüste bitkin bir halde otururken günden döndüğü belli olan o sevimli teyzeyle göz göze geldiniz. Şimdi ki tepkiniz ne olacak? 
Her insan evladı gibi kafamı başka yöne çeviririm. Araba aldığımdan beri çok şükür ki toplu taşımadan bir hayli uzaklaştım. Ha teyze beni tanırsa yapacak bir şey yok. Yaşlı insanlar beni soğuk ve konuşmayı sevmeyen biri olarak görürler. Çok çenesi düşüğüm ama sosyal ortamda yaşlılarla asla! Bayram gezmeleri, şehirlerarası otobüsler korkulu rüyam.

 4) Farkında olmadan söylediğini şu iğrenç şarkı var ya hah işte o. Biraz mırıldansanıza bize (:
Ohoo bir sürü var hangisini desem?
En sevdiğim... Odalarım var. Kardeşimi tiksindirirdim sık sık bu şarkıyla. Mazide kaldı ama paylaşayım.



 5) Üye sayısı 200 olunca ne yapacaksınız?
Hiçbir şey sanırım. Bayağı uzun sürecek gibi. Öyle güzel hediyeler ya da etkinlikler yapmak isterdim ama yaşım geçti, kafam basmıyor orijinal fikirlere.

 6) Sinemada en son izleyip pişman olduğun film hangisiydi? 
Natalie & Ashton ikilisine kanıp gitmiş ve acayip sıkıcı 2 saat geçirmiştim. Aman ha izlemeyin!



http://www.imdb.com/title/tt1411238/

 7) Yarım bıraktığın kitabın adı neydi yaa?
Dan Brown "Melekler ve Şeytanlar". "Yok artık oha çok güzel kitaptı." seslerini duyar gibi oluyorum. Çünkü çok duydum. Birçok insana göre harika olan, sinema filmi çekilen bu kitabı nedense iki kez başlamama rağmen bitiremedim.

8) En sevdiğin vampir konulu yapım? Ama nedeeeen?
En zor soru. Vampirli şeylerin hepsini severim. Yeterki kan, diş ve vahşet olsun bol bol. Ama sanırım en çok sevdiğim yapım, gelmiş geçmiş (Yenilerin içinde de çok taş var lakin bu adamların tahtı sarsılmaz bence) dünyanın en seksi ve en ünlü üç erkeği Antonio Banderas, Tom Cruise ve Brad Pitt'i bir araya getiren "Vampirle Görüşme" filmi. Neden sevdiğimi daha fazla açıklamama lüzum yok sanırım. :D

 9) Sevmek ne demek sence?
"Sevgi neydi? Sevgi emekti."
Sevgi, Cengiz Aytmatov'un "Selvi Boylum, Al Yazmalım"ındaki gibi bir şey bence. Sevgi bazen çok istemek, bazen çok istenilmektir. Sevgi bazen nedenli, bazen nedensizdir. Sevgi içinden taşar bazen, bazen yıllarca usul usul sızar. Sevebiliyorsan şanslısın, sevebiliyorsan yaşıyorsun. İçinden tek gelen şey nefretse yazık sana.

10) Doğaüstü olaylar hakkında neler düşünüyorsun? (Hey! Arkandaki de ne?)
Allah'ın varlığına inanan biriyim ama geri kalan birçok şeye inanmam. Uzaylı, vampir, hayalet gibi şeylere takılmam, kurcalamam. Sadece sinemada izlerim. İlginç şeyler ve hayalgücü iyidir ama yok fincan koyduk hareket etti yok astral seyahat ettim,  reenkarnasyon geçirdim, yok cadı yok gulyabani gibi şeylerle gelmeyin bana.

11)Sorular çok mu saçmaydı?
Sorular asgari müşterek de iyiydi bacım. Sıkılmadım. Eline sağlık. :)

Soru yazma mecburiyeti kastırdığından mimi daha fazla yaymayacağım. 11 temalı bir müm olduğundan çok yayılacağını biliyorum. İçim rahat.

Yazı fotosunu neden altın koyduğumu merak edenler olabilir. Bugün çok altın gördüm altın modundayım. Ayrıca altın içimdeki zengin olma arzusunu ve açgözlülüğü temsil ediyor. Bu benim bütünüm değil ama ben özeleştiriyi seven, düz konuşan bir insanım. Yani çok da önemli bir şey değil takılmayınız. Kendinizi olduğunuz gibi seviniz. Baybay! ^^

2 yorum:

  1. Bu mimi bana da yollamışlar ama sorular hep makyajla ilgiliydi :D
    Bu soruları daha çok sevdim, cevapları da öyle ^^

    YanıtlaSil
  2. Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkürler bacıt. Senin kibar gülüşüyle ortamları sallayan hayalin yok oldu ya la bir anda gözümün önünden :D İş gülmek bile olsa hakkını vereceksin bencede shjdgasl


    Melekler ve Şeytanları okurken sıkıntı yaşamadımda izlerken her defasında uyuyakaldığım gerçeğini itiraf edeyim bende :D Kim ne derse desin kötü film yeaa

    "Vampirle Görüşme" benimde idolüm nedense hjhhfhfkhweqh

    Cadı da mı olmaz :'( Ama cadılar candır, neden yok dedin ki ahanda buradayım görmezden gelme beni :D


    Final notuyla artık gözümde gökkuşağı altında altın dolu kazanla bekleyen Leprikon oluverdin :D


    YanıtlaSil