6 Haziran 2016 Pazartesi

Lancome'dan muhteşem bir ruj: Juicy Shaker



Merhabalar,
Uzun zamandır blog güncellemesi yapmayarak sayfamı boş bıraktığımın farkındayım. Hatta bir sürü yazılacak gezi yazım varken yaptım bunu. İnşallah vakit bulursam gezi yazılarına dönmeyi planlıyorum.
Aslında sadece blogdan ve bilgisayardan uzak kalmadım. Bu süre zarfında hayatımda birçok değişiklik oldu. Bu konulara sonra gireriz belki :)
Şimdi bu yazının başlığına dönmek istiyorum. Beni tanıyanlar az çok bendeki kozmetik ve makyaj manyaklığını bilirler. İş makyaj malzemesi almaya geldiğinde kendimi kaybedebiliyorum hatta adeta gözüm dönüyor bile diyebiliriz :P
Bugün bu yazıyı yazmaya beni motive eden şey ise Lancome'un yaza özel çıkardığı son ruju Juicy Shaker tek kelimeyle harika.
Aslına bakarsanız ruj en az kullandığım sürekli tazelemeyi unuttuğum hatta yediğimiz için en çok kanserojen olduğunu düşündüğüm malzemedir. Fakat Juicy Shaker beni kalbimden vurdu diyebilirim.


Mağazaya girer girmez standdaki bütün renkleri elimde denedim. (Hijyenik nedenlerden asla dudağımda denemiyorum.) Pek tabi elde durmasıyla dudaktaki duruşu oldukça farklı oluyor. O yüzden alırken bir miktar çekindim. Fakat dudağıma sürdüğüm an ruja tabiri caizse aşık oldum. Muhteşem yumuşak dokusu, ıslak görünümü ve canlı rengiyle bir anda gözdem oldu. Ayrıca sürmeden önce çalkalama fikrini kim bulduysa onu da tebrik ediyorum.
Şişeye baktığınızda gördüğünüz renk sizi yanıltmasın sürünce çok doğal duruyor. Tam yaz aylarına uygun bir ruj diyebilirim.


Renk skalası yukarıda paylaştığım resimdeki gibi. Ben satın alırken Aprıcute rengini tercih ettim. Çok da memnun kaldım. Ten rengime uygun olduğunu düşünüyorum. Benim gibi buğday tenliyseniz Apricute rengi size de uyacaktır. ;) Ha param olsa hepsinden alırdım o ayrı mesele XD Vailla Pop ve Lime renklerinde de gözüm kaldı doğrusu.
Gelgelelim rujun en beğenmediğim özelliğine, o da fiyatı. Piyasadaki rujları ele alırsak pahalı denecek bir fiyatı var 69 TL. Ama bana sorarsanız kesinlikle parasının hakkını veriyor özellikle Lancome gibi kaliteli bir markaya ait olduğunu düşünürsek verdiğiniz paraya değiyor.

Evet bugün de bir kozmetik yazısıyla aranızdaydım. Vakit buldukça hayatıma ve yaşama dair de yazmayı düşünüyorum ama önceliği gezi, kozmetik ve fotoğrafa vereceğim her zamanki gibi.

Sizi ve yazmayı çok özledim canlar. Kendinize iyi bakın. Gelecek yazıda görüşmek üzere. :)



2 yorum:

  1. Ben de o rengi çok seviyorum..Güle güle kullan :)
    Gezi yazılarını da bekliyorum en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın :)
      Gezi yazılarım çok birikti inşallah en kısa zamanda döneceğim. Yeni seyahat planım da Mauritius. Bunu da buradan bildirmiş olayım :P

      Sil